Nyheder

Er du på udkig efter de nyeste tiltag i Aalborg FRI-TID? Eller vil du gerne se nogle gode eksempler på de frivillige fællesskaber? Så er du kommet til det helt rette sted!

Det her er vores nyhedside. Her skriver vi om alt mellem himmel og jord - dog altid i forbindelse med Aalborg FRI-TID!

Og vi har brug for din hjælp! Fordi vores nyheder opstår kun i et samarbejde med alle jer, der er en del af fællesskaberne. Så hvis du for eksempel har en god historie om en tur, du og din FRI-TIDven har været på, eller om et fedt arrangement i FRI-TIDsaktivisterne, så tag endelig fat på os! Vi vil så gerne høre fra jer!

Video: Et rigtig dejligt venskab

Få et smil på læben og se den skønne video med de to FRI-TIDvenner Frank og Rime. De har netop fejret toårsdag, og det de to har sammen, betegner de selv som "et rigtig dejligt venskab".

Læs Mere

Et venskab der både skaber glæde og udvikling

FRI-TIDvennerne Pernille og Alexandra er begge vilde med natur og dyr, og deres relation er kun blevet stærkere gennem tiden.

Læs Mere

Mød FRI-TIDvennerne Thomas, Dorte og Signe

Stemningen er høj, når trekløveret mødes til hjemlig hygge. Her står den ofte på fællesspisning, gode snakke eller filmhygge.

Læs Mere

Mød FRI-TIDvennerne Julie og Bo

Når klokken slår 16 om onsdagen, så er der hygge på programmet. De to har nydt godt af hinandens selskab i 1,5 år, og hver gang de mødes, har de altid noget nyt at fortælle hinanden.

Læs Mere

Kom med til online Café FRI-TID

Vi kan desværre ikke holde Café FRI-TID, som vi plejer. Men der er stadig hygge på programmet, når Café FRI-TID grundet Corona rykker online. Se de sjove aktiviteter og tilmeld dig. 

Læs Mere

Er du vores nye kollega?

Drømmer du om at gøre en forskel for mennesker med handicap? Er værdien af frivilligt arbejde helt klart for dig, og er du ikke bange for at investere i relationer til andre mennesker?

Læs Mere

FRI-TIDvenner på afstand

I denne tid skal vi stå sammen ved at holde afstand. Det er derfor vigtigt, at du ikke mødes med din FRI-TIDven, men det betyder ikke, at I ikke kan have kontakt til hinanden – tværtimod!

Læs Mere

Sjov online motion

Ligger du lidt ekstra på sofaen i denne tid, hvor Aalborg FRI-TID's aktiviteter er udskudt, og det meste af Danmark er lukket ned? Det kan du lave om på nu!

Læs Mere

Skraldebanko

Kan du sætte kryds ved en hel række? Eller måske få BANKO med pladen fuld? Der ligger en masse skrald i naturen, og du kan gøre en forskel ved at indsamle noget af det!

Læs Mere

Online aktiviteter

Er du ligesom størstedelen af Danmark hjemme i denne tid? Mangler du gode ideer til, hvad du kan bruge den ekstra tid til? Vi har nemlig samlet en masse spændende ideer til dig!

Læs Mere

Café FRI-TID rykker online

Grundet Corona kan vi desværre ikke afholde Café FRI-TID, som vi plejer her i foråret. Men det betyder ikke, at caféen er aflyst! Tværtimod. Den er rykket online.

Læs Mere