Frivillige fællesskaber i Aalborg FRI-TID


Her kan du læse mere om de forskellige fællesskaber, vi har i Aalborg FRI-TID. Det kan også være, det er et helt andet fællesskab, du søger, og så står vi også på spring for at hjælpe dig med det!

For at deltage i vores fællesskaber skal du have psykiske, fysiske og/eller sociale udfordringer - og bo i Aalborg Kommune. Vores tilbud er ikke-visiteret, hvilket betyder, at du blot kan henvende dig til os uden henvisning eller andet.

Alle - uanset baggrund - er naturligvis hjertelig velkommen som frivillig hos os!

Grafik af personer der står under et skilt, hvor der står 'Event'

FRI-TIDsaktivisterne

Brænder du for frivilligt arbejde med spændende opgaver, der skal løses i fællesskab? Så skal der stå ”FRI-TIDsaktivist” på ryggen af dig!
FRI-TIDsaktivisterne løser praktiske opgaver til events i Aalborg såsom uddeling af vand til motionsløb og tidstagning til konkurrencer. Opgaverne løses altid sammen i trygge rammer og sammen med en tovholder.

Vil du vide mere om FRI-TIDsaktivisterne? Så klik her.

Grafik hvor personer er under samme tag hvor der står 'café'

Café FRI-TID

Socialt samvær og hygge er altid på programmet til Café FRI-TID. Så hvis du er vild med fællessang og fællesspisning, eller du bare gerne vil have en god snak med andre, så er det stedet at være! Caféen slår dørene op én gang om måneden, og en gruppe af frivillige er altid værter til caféen – hvilket også kan blive dig, hvis du har mod på det!

Vil du vide mere om Café FRI-TID? Så klik her.

Grafik af personer der taler om forskellige ting sammen.

FRI-TIDgrupper

Kunne du tænke dig at blive en del af en mindre gruppe, hvor I mødes om en fælles interesse? Så skal du være en del af vores FRI-TIDgrupper! Grupperne består af 4-6 personer med udfordringer og 2 frivillige. I matches ud fra fælles interesser såsom musik og koncerter eller landskampe og træning i det lokale fitnesscenter.

Vil du vide mere om FRI-TIDgrupper? Så klik her.