Kontakt


Du er altid velkommen til at kontakte os i Aalborg FRI-TID! Både hvis du gerne vil være en del af et frivilligt fællesskab, har spørgsmål eller noget helt andet. Du kan kontakte os alle hverdage fra klokken 9-15 på telefon:

Telefon: 3199 0037


Det kan også være, at du kender en af os i forvejen og gerne vil kontakte os direkte. Så kan du finde vores telefonnumre nedenfor.

Her kan du også lære os lidt bedre at kende! Vi har nemlig sat et par ord på, hvad der er det vigtigste for os i vores arbejdsdag og samarbejde med jer.

Maria Winther Kristensen

FRI-TID koordinator
Telefon: 2520 0027

Jeg synes, at det er rigtig spændende at blive klogere på, hvad I hver især interesserer jer for og drømmer om. På den måde kan vi sammen finde frem til, hvilke fællesskaber og relationer, der passer allerbedst til jer. Derfor inviterer jeg altid gerne på en kop kaffe, hvor vi kan få en god snak om det! Det er nemlig rigtig vigtigt for os koordinatorer, at I føler jer hørt og tilpas i vores samarbejde.

Nikolaj Kühn

FRI-TID koordinator
Telefon: 2520 0184

Sammen skal vi finde frem til, hvad der er meningsfuldt for jer. Det er det, jeg brænder for i mit arbejde! Jeg har derfor fundet dykkerbrillerne og snorklen frem, så vi kan dykke ned i jeres drømme og ønsker. Vi skal nemlig finde ud af, hvilke frivillige fællesskaber og relationer, der giver mening og værdi i netop jeres fritid. Og det gør vi i et godt samarbejde med hinanden.

Stine Gregersen

Kommunikationskoordinator
På barsel

Ord, billeder og video er min store passion. Hver gang jeg får muligheden for at fortælle om de gode oplevelser, I har sammen med os i Aalborg FRI-TID, så er jeg på pletten! Derfor møder I ofte mig med et kamera i den ene hånd og en notesblok i den anden. Med de gode fortællinger fra hverdagen kan vi sammen inspirere endnu flere til at blive en del af de frivillige fællesskaber.

Karin Leth Kristensen

Leder
Telefon: 2520 5389

Frivillighed og frivillige fællesskaber kan vise nye veje. Du, jeg og alle andre har en masse at bidrage med i fællesskaber. Vores forskellige baggrunde, forudsætninger, personligheder og deltagelse får fællesskabet til at blomstre, og det kan inspirere andre. Og der er ikke noget smukkere end en buket, der er sammensat af farvestrålende blomster, der hver især har sit eget kendetegn.

Sofie Wamberg Broch

Kommunikationskoordinator
Telefon: 2520 5398

Jeg er altid på udkig efter fantastiske fortællinger om frivillige fællesskaber. Jeg er glad for at fotografere, så jeg har ofte et fotomotiv i kikkerten. Derfor kommer I nok til at møde mig med kamera og kuglepen. Mit ønske er nemlig at dele fortællinger om de oplevelser, I har sammen med os i Aalborg FRI-TID, så andre også kan få øje på frivillige fællesskaber, de kan blive en del af.