Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os i Aalborg FRI-TID! Både hvis du gerne vil være en del af et frivilligt fællesskab, har spørgsmål eller noget helt andet. Du kan altid skrive til os - og vi sidder klar ved telefonen alle hverdage fra klokken 9-15.

Aalborg FRI-TIDs telefonnummer: 3199 0037

Skriv sikkert til Aalborg FRI-TID (MitID) ved at klikke her.


Det kan også være, at du kender en af os i forvejen og gerne vil kontakte os direkte. Så kan du finde vores telefonnumre nedenfor.

Her kan du også lære os lidt bedre at kende! Vi har nemlig sat et par ord på, hvad der er det vigtigste for os i vores arbejdsdag og samarbejde med jer.

Maria

FRI-TID koordinator
Telefon: 2520 0027

Jeg synes, at det er rigtig spændende at blive klogere på, hvad I hver især interesserer jer for og drømmer om. På den måde kan vi sammen finde frem til, hvilke fællesskaber og relationer, der passer allerbedst til jer. Derfor inviterer jeg altid gerne på en kop kaffe, hvor vi kan få en god snak om det! Det er nemlig rigtig vigtigt for os koordinatorer, at I føler jer hørt og tilpas i vores samarbejde.

Lise

FRI-TID koordinator
Telefon: 2520 0184

For mig har vi alle unik værdi i dem, vi er, som vi kan bruge i mødet med andre mennesker. I mødet mellem mennesker opstår der magiske øjeblikke og ting, som vi ikke kan forudsige. Jeg ønsker at hjælpe med at skabe flere magiske øjeblikke mellem mennesker – øjeblikke, som vi kan gemme i vores hjerter. Hvis du har lyst til at hjælpe mig med at skabe de øjeblikke, så kontakt mig endelig.

Stine

Kommunikationskoordinator
Telefon: 2520 5398

Ord, billeder og video er min store passion. Hver gang jeg får muligheden for at fortælle om de gode oplevelser, I har sammen med os i Aalborg FRI-TID, så er jeg på pletten! Derfor møder I ofte mig med et kamera i den ene hånd og en notesblok i den anden. Med de gode fortællinger fra hverdagen kan vi sammen inspirere endnu flere til at blive en del af de frivillige fællesskaber.

Anne Sophie

Leder
Telefon: 2520 5395

I Aalborg FRI-TID er det vigtigste at finde det rette fællesskab for dig. Når det er fundet, kan det sammenlignes med et puslespil – for så er du den brik, der manglede. Nogle gange passer brikkerne sammen fra start, andre gange kræver det tid og en større indsats at finde dem, man passer sammen med. I begge tilfælde støtter vi dig, og vi giver ikke slip før brikkerne er faldet på plads!