Vær sammen med din FRI-TIDven på afstand!

I denne tid skal vi stå sammen ved at holde afstand. Det er derfor vigtigt, at du ikke mødes med din FRI-TIDven, men det betyder ikke, at I ikke kan have kontakt til hinanden – tværtimod!

Vi har samlet nogle ideer til, hvordan I kan være sammen, selvom I begge sidder hjemme ved jer selv. Og slip endelig fantasien løs og find på flere!

Venner på video: FaceTime og Skype er uvurderlige i denne tid! To klik på telefonen, computeren eller iPad’en og så kan du se og snakke med din FRI-TIDven, der måske sidder i den helt anden ende af byen!

Fordelen ved at bruge FaceTime eller Skype er, at I nærmest sidder sammen, fordi I kan se hinanden. I kan begge hælde en kop kaffe op og skåle med hinanden, I kan vise jeres nybagte hjemmebag frem, og I kan endda spille spil sammen, som eksempelvis Yatzy, hvor I spiller med terningerne hver for sig, og den ene af jer skriver pointene ned.

Venskab over telefonen: Et almindeligt telefonopkald er bestemt heller ikke af vejen! Alle bliver glade, når ens FRI-TIDven ringer. Det kan være, at I bare lige tjekker ind hos hinanden og spørger om, hvordan det går. Det kan også være, at I sludrer i flere timer! Uanset hvad så er det en god ide at gribe røret og ringe sin FRI-TIDven op. Det vil sprede glæde hos alle.

Venskabelig chat: Brug de platforme, I plejer at bruge, endnu mere. Hvis I plejer at sende SMS’er til hinanden, så send en ekstra afsted i denne tid! Hvis I normalt sender sjove memes frem og tilbage, så tryk en ekstra gang på “del” i de næste par uger. Gør mere af det, I plejer at gøre på afstand. De små hyggelige hilsner i hverdagen betyder meget og giver altid et smil på læben!

Gamer-venner: Måske har I begge en interesse for Tetris, SIMS eller FIFA? Kunne det ikke være sjovt at game med din FRI-TIDven og derved mødes virtuelt på spillebanen? Online spil er en god måde at være sammen på om en fælles interesse.

Online pennevenner: Der er ikke noget hyggeligere end at modtage et online brev i mailboksen. En mail er en kærlig påmindelse om, at vi stadig tænker på hinanden, selvom vi ikke har mulighed for at mødes i øjeblikket. Tag dig derfor tiden til at skrive til din FRI-TIDven om eksempelvis løst og fast, dine tanker om situationen, vi alle står i, eller om nogle af de gode oplevelser, I to har haft sammen, og som I forhåbentlig snart kan komme afsted på igen.

Den ene måde er ikke mere rigtig end den anden. Det handler bare om at være der for hinanden i en svær tid.

Vi i Aalborg FRI-TID sidder naturligvis stadig klar ved telefonen og mailen, hvis I har nogle spørgsmål.

Pas på jer selv og hinanden!