Initiativrig og engageret koordinator

Drømmer du om et arbejde, hvor du gør en forskel for mennesker med handicap? Står værdien af frivilligt arbejde helt klart for dig, og er du ikke bange for at investere noget af dig selv i relationer til andre mennesker? Så skal du læse videre her!

Lige nu udbyder Aalborg Kommune et sjældent og spændende arbejde som koordinator i Aalborg FRI-TID, der er en del af Handicapafdelingen. I Aalborg FRI-TID arbejder vi på at forbedre livskvaliteten for mennesker med handicap gennem frivillige fællesskaber.

Dine primære arbejdsopgaver

Som koordinator skal du støtte mennesker med handicap i at finde de meningsfulde relationer og frivillige fællesskaber, der giver mening for lige nøjagtig dem. Du skal koordinere én-til-én relationer og gruppefællesskaber for mennesker med og uden handicap.

Du skal hjælpe med at udbrede kendskabet til Aalborg FRI-TID internt i organisationen og ifm. rekruttering af nye frivillige. Derudover er du en vigtig medspiller i den daglige drift og videreudvikling af Aalborg FRI-TID.

Om dig

 • Du har erfaring med at arbejde med frivillige, og du kan se værdien heri.
 • Du har erfaring med handicapområdet.
 • Du trives med den personlige samtale.
 • Du finder det motiverende at være medansvarlig for oplæring af nye frivillige samt fungere som kvalificeret sparringspartner både for frivillige og kollegaer.
 • Du har en uddannelse inden for det pædagogiske, sociale, psykologiske område eller anden form for erfaring inden for det sundhedsfaglige område.
 • Du kan arbejde selvstændigt, er struktureret og systematisk i din tilgang.
 • Du har lyst til at udbrede kendskabet til Aalborg FRI-TID både for målgruppen og for nye frivillige, samt inspirere og støtte medarbejdere i organisationen til at samarbejde med frivillige.
 • Du er indstillet på en arbejdsdag med mange bolde i luften, hvor tingene ændrer sig undervejs, og hvor arbejdstiderne til tider kan være skæve.
 • Du finder teknologiske løsninger som et naturligt værktøj i det daglige arbejde.

Hvem er vi?

Du bliver en del af et lille team af tre koordinatorer, der har fælles ledelse med Aalborg AKTIV. Begge tilbud er knyttet til Handicapafdelingens tværgående enheder og arbejder på tværs af Handicapafdelingens fem fagcentre. Aalborg FRI-TID har kontor på Poppelvej 14 i Aalborg.

I Ældre- og Handicapforvaltningen er vores kerneopgave at fremme menneskers mulighed for at leve et uafhængigt gennem udvikling, støtte og omsorg. For at kunne løse denne opgave sætter vi ambitiøse mål og arbejder ud fra den enkeltes drømme, potentiale og formåen. Vi ønsker at være banebrydende inden for nye måder at skabe velfærd på, og vi er en involverende og kompetent organisation, der drives af at gøre en forskel.

Vi tilbyder

 • Et sjældent og spændende arbejde, hvor du kan gøre en forskel for mennesker med handicap og samtidig være med til at videreudvikle Aalborg FRI-TID.
 • Undervisning og sparring med en bred vifte af fagpersoner.
 • Mulighed for at blive en del af et engageret og tværfagligt miljø, hvor frivillige og ansatte samarbejder.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Forud for endelig ansættelse indhentes der straffeattest.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag den 24. august 2020.

Ansættelse pr. 1. september 2020 eller snarest derefter.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte Leder Karin Leth Kristensen på telefon: 2520 5374 eller Koordinator Maria Winther Kristensen på telefon: 2520 0027.

Send ansøgning

Du sender din ansøgning gennem kommunens officielle kanal her.