Frivillig til råhygge med LEGO, bagning eller brætspil

Har du lyst til at hygge og bygge LEGO? Er du vild med bagning eller brætspil? Så er du præcis den frivillige FRI-TIDven, vi søger!

Vi er på udkig efter en FRI-TIDven til en kvinde i 30erne som bor i Aalborg. Hun søger en frivillig, der har lyst til at besøge hende for at lave hyggelige aktiviteter sammen. Det kan for eksempel være at bygge LEGO, bage kage eller spille brætspil som Kalaha, Matador og Cluedo.

Kvinden interesserer sig  bl.a. for kreative projekter, Disney-film, Sims og LEGO. Hun har endda flere fede LEGO-byggesæt derhjemme, som I sammen kan kaste jer over.

Hun vil gerne mødes et par timer en til to gange om måneden. Det skal gerne være torsdage, fredage eller i weekender på et tidspunkt, som I aftaler, kan passer jer begge.

Vil du selv glædes med gode stunder i godt selskab? Vil du dele få timer af din tid, som gør en stor forskel? Eller er du helt tosset med at bygge LEGO eller bage? Så kontakt os!

 

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glæde og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af en person i baggrunden og et spil i forgrunden.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for mennesker med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Handicapafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos borgere med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!