Fan af natur, hjemlig hygge – og af at gøre en forskel for en ung kvinde med særlige behov?

Er du vild med gåture i naturen, og kunne du tænke dig at følges med en ung kvinde i starten af 20’erne? Så er det dig, vi er på udkig efter som frivillig FRI-TIDven.

Den unge kvinde sætter stor pris på naturoplevelser og hjemlig hygge. Det kan være i skoven, i Zoo eller til brætspilshygge hjemme hos dig eller hende. Sequence, Afrikas Stjerne, Uno og 500 står højest på hende liste med yndlingsspil.

Hun bor hjemme hos sine forældre i Klarup, og hun tager gerne bussen eller får et lift, så hun kan mødes med dig i centrum eller andre steder.

Den unge kvinde vil gerne ses om eftermiddagen eller i weekenden 1-2 gange om måneden.Med dit gode selskab kan du gøre en stor forskel for hende!

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Pige der går med en rygsæk i en skov.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!