Vil du have den gule førertrøje i frivilligt arbejde?

På Lejbjergcentret, et samværs- og aktivitetstilbud for personer med erhvervet hjerneskade eller fysisk handicap, leder de efter frivillige, der vil cykle med borgerne et par gange om måneden.

"Jeg kunne godt tænke mig at prøve det, for jeg har aldrig kunne cykle selv". Sådan fortæller en af de borgere, der håber på at få dig om frivillig!

På Lejbjergcentret har de to cykler, hvor personer i kørestol eller med andet fysisk handicap kan sidde forrest. I er derfor to frivillige, der kan cykle samtidig.

Lejbjergcentret har åbent fra 08.00-16.00 mandag-torsdag og 08.00-15.00 fredag, så det vil være i det tidsrum, du har mulighed for at få frisk luft under vingerne og samtidig gøre en stor forskel som frivillig.

Billede af to mænd der cykler med to personer i en ladcykel.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!