Kalder alle kunstinteresseret og LEGO-byggende frivillige

Drages du af smukke malerier, skæve skulpturer eller levende udstillinger? Og kunne du tænke dig en kunst-makker, som du kan opleve kunst sammen med? Så læs mere her!

Vi er på udkig efter en frivillig FRI-TIDven til en kunstinteresseret mand i starten af 40’erne. Han er vild med at gå i genbrugsbutikker og på loppemarkeder, og her er blikket altid rettet mod nips, kopper, glas og LEGO.

Fordi LEGO er nemlig også en af mandens store interesser. Han bygger LEGO hjemme ud fra fri fantasi og han bygger bygninger, som han løbende kan arbejde videre på. Hvis du har lyst, vil han også rigtig gerne bygge sammen med dig.

Derudover nyder han at lytte til krimier på lydbog, og han har en interesse i danske slotte.

Han vil helst mødes i dagtimerne,  hvis du har mulighed for det.

Vil du gøre en kæmpe forskel for et andet menneske? Så bliv frivillig FRI-TIDven.

 

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af kunst.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!