Kortspillende, snakkesalig, kaffeelskende, shoppe-entusiast

En kvinde i starten af 50’erne søger en frivillig FRI-TIDven, der vil dele en hyggestund sammen med hende. Det kan være med et slaw kort og en god kop kaffe hjemme hos hende i Nørresundby eller på en tur til Aalborg Storcenter. 

Hun er også frisk på en bowlingtur, og om sommeren er hun vild med at cykle. Så måske I skal cykle en tur sammen? Generelt er hun meget åben overfor, hvad I skal lave sammen – så du er meget velkommen til at komme med forslag!

Med dit godt selskab kan du gøre en kæmpe forskel for en voksen med særlige med behov. Socialt netværk er ikke en selvfølgelig for alle – og for denne kvinde er det særligt vigtigt at få besøg om vinteren, da hun nemt bliver trist i de kolde måneder. 

Banker dit frivillighjerte for voksenområdet?  Så kontakt os!

 

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en voksne med sociale, fysiske eller kognitive udfordringer
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af en hånd der holder spillekort.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!