Klatring, FIFA, brætspil og koncerter? Ja tak!

- Spille FIFA eller GTA på PlayStation

- Hygge med Ludo og UNO

- Tage til koncerter

- Klatre eller lave Parkour i Game Streetmekka

- Gør en forskel for en ung mand med handicap

 

Lyder det som noget for dig? Så er du den frivillige FRI-TIDven, vi er på udkig efter!

Den unge mand, der søger en FRI-TIDven, er glad, humoristisk og vild med dans! Han optager ofte videoer af sig selv, når han danser og lægger dem op på sine sociale medier.

Han vil rigtig gerne mødes med dig hjemme hos ham selv i Aalborg Øst eller til aktiviteter i byen. Det vil passe ham rigtig godt at mødes om eftermiddagen eller i weekenden – gerne 1 til 2 gange om måneden.

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af kvinde, der klatrer.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!