Kaffe og komik - en kombi skræddersyet til dig?

Er du kaffeelsker med stor K, og befinder du dig godt i 'det humoristiske hjørne'? Og vil du samtidig gøre en forskel med dit gode selskab for en mand i starten af 50'erne? Så er du den frivillige FRI-TIDven, vi leder efter!

Mulighederne for hyggeligt samvær er mange, hvis du bliver matchet med denne mand. Han vil nemlig gerne opleve alt fra kultur og musik til loppefund, retro og design sammen med dig.

Han er også vild med naturen og vil gerne med dig et smut til Egholm. Han vil også gerne gøre dig selskab i biografen eller på museer.

Han drømmer om en FRI-TIDven, der er vild med kaffe og komik - fordi han er selv kaffedrikker med stor K, og han slår selv sine folder på stand-up-scenen.

Han glæder sig rigtig meget til at lære dig at kende - og som han selv siger: "Giv det et shot. Giv en besked og lad os se, om vi to ikke matcher."

Billede af farvede prikker og tekst hvor der står "Did you smile today?".

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!