Vil du være frivillig FRI-TIDven for en ældre kvinde og hendes søde bomuldshund?

Biografture, gåture og madlavning er nogle af de hyggelige aktiviteter, som kvinden drømmer om at lave sammen med en frivillig. Hun vil rigtig gerne tage del i byens tilbud og gå på loppemarkeder samt besøge Aalborg Storcenter. Måske det kunne være dig?

Der er dog et ultimativt krav til dig! Et lille pelset et af slagsen – hun er nemlig rigtig glad for sin bomuldshund, som du også skal nyde at være i selskab med.

Hun vil gerne mødes med dig om eftermiddagen eller i weekenderne, men hun er fleksibelt med tidspunktet.

Om kvinden kan vi ellers fortælle, at hun går til porcelænsmaling, kan lide at svømme og har et stort ønske om at mødes med dig til en hyggestund i ny og næ.

 

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af en hund.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!