Vil du være frivillig for en yngre mand med handicap?

Når vi siger: FIFA-spillende hyggespreder med interesse for madlavning, siger du så: Det er da lige mig, I beskriver der?

Så er det dig, vi har i kikkerten! Vi er nemlig på udkig efter en frivillig FRI-TIDven, der har lyst til at bruge tid sammen med en mand i starten af 30’erne, som brænder for fodbold – både på banen og på PlayStationen. Han håber på at finde dig, som gerne vil tage et spil med han en gang imellem eller dig, som deler hans interesse for mad og madlavning.

Han vil også rigtig gerne mødes til en hyggestund, hvor I tager ind til byen sammen, går en tur ved havnen eller tager i biografen.

Vil glæder os til at høre fra dig!

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af to der spille fodboldspil på skærmen.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!