Gør en forskel for en, som føler sig ensom

En midaldrende mand fra Vestbjerg savner én at dele en kop kaffe og en god snak med. Han søger derfor en frivillig FRI-TID, som har lyst til at besøge ham, eller en som vil med på gåture i Vestbjergområdet.

Når I har lært hinanden godt at kende, vil han også gerne på ture sammen ind til Aalborg eller i Zoologisk Have.

Manden interesserer sig for geografi, psykologi, religion og politik. Han er meget interesseret i Rusland og generelt i verdenskultur.

Derudover er han vild med både Tintin og Lucky Luke – og film!

Vil du hjælpe os med at nedbringe ensomhed? Så lad os sammen starte i det små og finde en skøn FRI-TIDven til manden, der drømmer om godt selskab og god snak. Måske det er noget for dig at blive frivillig eller for en du kender?

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
En mand der sidder alene ved et træ.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!