Kulturinteresseret og engelsktalende frivillig

Er du vild med kunst, kultur og koncerter? Holder du af en god snak og måske endda et spil skak? Og er du frisk på at føre samtaler på engelsk?

En rar og rolig mand i midten af 40’erne er på udkig efter en FRI-TIDven, som har lyst til oplevelser som koncerter, teaterbesøg, gå- og cykelture eller at mødes hjemme til en kop kaffe.

Interesserer du dig også for fotografering, historie, film, musik eller teater, er det et stort plus, så I kan tale om disse interesser. Det er vigtigt, at du har lyst til at tale engelsk, da manden ikke taler dansk.

Manden, der søger en FRI-TIDven, vil gerne ses én gang om ugen. Det vil være ideelt at mødes aften eller weekend, men du kan være med til at aftale fra gang til gang, hvornår det er.

 

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glæde og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af teater.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for mennesker med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Handicapafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos borgere med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!