Vil din hund gøre en forskel for en ung kvinde med handicap – sammen med dig?


En ung kvinde i starten af 30’erne søger en frivillige FRI-TIDven, der er lige så pjattet med hunde, som hende selv.

Hendes hjerte smelter, når en sød hund kommer forbi! Hendes store ønske er derfor, at du og din hund vil være frivillig for hende.

Selvom du ikke har en hund, så tøv endelig ikke med at melde dig som frivillig! Måske I så i stedet kan få nogle gode snakke om, hvordan hunde springer nuttetheds-skalaen over en kop kaffe?

Den unge kvinde vil nemlig også rigtig gerne hygge sig i dit selskab med en god kop kaffe – gerne hjemme hos hende i Vejgaard. På sigt kan I også tage ud i byen sammen eller tage på indkøbsture.

Hvis du har et andet dyr, som gerne vil med dig på visit hos den unge kvinde, så er hun også meget interesseret i det!

Så er du dyreelsker med stort D – og er du den heldige ejer af at kæledyr, der er klar på at gøre en forskel for et menneske med handicap? Så kontakt os!

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af en hund.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!