Vil du være frivillig cykelmakker?

Det vigtigste er nemlig, at du har det som en fisk i vandet, når du er med til at give andre mennesker en god oplevelse, og at du er nysgerrig efter at være sammen med mennesker og lære dem at kende.

En gruppe glade voksne, som drømmer om vind i håret, sanseindtryk i al slags vejr og oplevelser på farten, er på udkig efter dig som cykelmakker. 

Gruppen mødes dagligt i Vejgaard. Cykelturene foregår om formiddagen eller først på eftermiddagen. Vi søger cykelmakkere til hver eller hver anden uge, og vi koordinerer det præcise tidspunkt i fællesskab med dig.

Vi er på jagt efter dig, der har lyst til at gøre en forskel som frivillig med dit gode selskab og som fast cykelmakker. Der er gode oplevelser i sigte, og vi kan næsten love medvind på cykelstierne, fordi det er elcykler.

Gruppen har to cykler, der kan bruges på turene, hvor du skal køre med en person foran. Den ene cykel er en rickshaw, hvor der kan sidde en foran, og den anden er en form ladcykel, hvor en kørestol kan sættes foran. 

Slutspurten er sat ind, så du kan nå at erobre førertrøjen i frivillighed ved at ansøge.

 

Vores forventninger til dig:

  • Du er god til at skabe kontakt med andre mennesker og formår at møde andre i øjenhøjde uanset forskelligheder og forudsætninger.
  • Du vil dele tvivl og overvejelser med din kontaktperson og er modtagelig over for respons og sparring.
  • Du har som udgangspunkt tid til at være frivillig cirka en-to timer eksempelvis hver uge, hver anden uge eller en gang om måneden – ud fra din tid og interesse
Billede af to der cykler sammen.

Det får du ud af at blive frivillig hos os:

  • Et spændende frivilligt arbejde, hvor du gør en forskel ved at skabe rum for samvær om et fælles tredje.
  • Praksiserfaring med Aalborg Kommunes Handicapafdeling.
  • Vi sørger for, at du bliver klædt godt på til opgaven. Der er mulighed for løbende sparring og støtte gennem samtaler med din kontaktperson.
  • Du bliver en del af et frivilligt fællesskab og inviteres til årlige arrangementer med fokus på både faglighed og socialt samvær.
  • Mulighed for at sætte dit præg på en nytænkende indsats forankret i Aalborg Kommunes Handicapafdeling.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!