Vil du med på køreture i Ulsted og omegn?


Og vil du samtidig gøre en kæmpe forskel med dit gode selskab?

En ældre kvinde drømmer om en FRI-TIDven, der vil tage med hende på ture. Det kunne være en hyggelig køretur til Dronninglund eller Hals - eller noget helt andet, som I finder på i fællesskab.

Hun vil rigtig gerne mødes med dig 1-2 gange om måneden, og hvis du har bil og lyst til at sidde bag rettet, når I er på køreture sammen, så vil hun sætte stor pris på det.

Kvinden har en lille hund, hun elsker at følge med i politik og hun laver lidt håndarbejde.

”Det kunne være dejligt med en FRI-TIDven, jeg kan vende hverdagsting sammen med” – fortæller hun os – og derfor spørger vi: ”Er det dig?”.

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk
Billede af en hund der kigger ud af en bilrude.

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!