Kære gamer. Vi leder efter dig.

Nu kan du gøre en kæmpe forskel med dit gode selskab som frivillig for en person med handicap.

En mand i midten af 30’erne sidder klar ved computertasterne og håber på, at du vil indtage gamerstolen ved hans side, så I kan spille sammen. Foruden interessen for computere og computerspil, bruger han også en del tid på streamingtjenesten Twitch, da fantasy er hans fortrukne genre. Comedy er også en af hans favoritter.

Han vil rigtig gerne se film sammen med dig, snakke om spil I hver især har prøvet, film I har set eller fantasy-bøger I har læst.

Som udgangspunkt vil han gerne mødes på hans botilbud i Aalborg Øst.

Så har du tid i kalenderen en eftermiddag hver anden uge eller et par weekenddage om måneden? Og vil du gøre en kæmpe forskel som frivillig? Så er du den gamer, vi leder efter!

 

Som FRI-TIDven får du mulighed for at:

  • Få en masse glade og positive oplevelser sammen med en person med handicap
  • Udvikle dig selv og dine relationelle kompetencer
  • Kompetencer inden for- og erfaring med socialt arbejde
  • Indgå i et frivilligt fællesskab, hvor du kan udvide dit eget netværk

Aalborg FRI-TID: Du kan gøre en forskel med dit gode selskab!

Dit gode selskab, det er alt hvad der skal til for at gøre en forskel for personer med et handicap. Et socialt netværk er ikke en selvfølge for alle, og når man har et handicap, kan det også medføre begrænsede muligheder for at lave lige præcis de fritidsaktiviteter, man har allermest lyst til.

Aalborg FRI-TID er en del af Aalborg Kommunes Voksenafdeling, og vi arbejder for at højne livskvaliteten hos personer med handicap gennem frivillige fællesskaber. Det gør vi ved at matche en frivillig FRI-TIDven (som vi kalder det) med en person med handicap ud fra interesser, personlighed og andre praktiske forhold.

Lyder det som noget for dig?

Så vil vi meget gerne høre fra dig :-)

Skriv eller ring endelig, hvis du vil høre mere, har spørgsmål eller hvis du allerede ved, at du gerne vil være frivillig hos os.

Vores telefonnummer er: 3199 0037.

Skriv sikkert til os her.

..........

Passer denne beskrivelse ikke på dig, men vil du gerne være frivillig? Så tøv ikke med at kontakte os! Vi har mange personer på venteliste, der glæder sig til at få en FRI-TIDven, og hvem ved – måske er du det helt perfekte FRI-TIDven-match til en af dem!